You are here: Home page > Wat doen wij > Schilderwerken

Schilderwerken

Swiebel Bouwservice heeft een breed georienteerde kennis in huis om uw gehele woning van de benodigde onderhoudswerkzaamheden te voorzien .
Zo zijn wij niet alleen gespecialiceerd in het stukadoren van uw woning
maar bieden wij het gehele onderhouds pakket

Zeg maar gerust uw hele pand in 1 hand

Wij beschikken ook over een schildersafdeling waar 2 in vaste dienst zijnde profesionele schilders, het verlengstuk bieden waar wij dagelijks mee te maken hebben en dat is het uitvoeren van schilderwerkzaamheden in de ruimste zin van het woord.

De stap is natuurlijk maar klein wanneer wij wanden en plafonds voorzien van nieuw pleisterwerk dat deze wanden en plafonds gesausd of airlesssgespoten moeten worden.
De grote vraag of wij hierin konden adviseren heeft ons doen besluiten om een eigen schildersafdeling op te zetten zodat wij het komplete pakket konden aanbieden en zo een optimaal eindresultaat in eigen beheer voor u uit kunnen voeren.Wat kan onze schildersafdeling voor u uitvoeren;

Het schilderwerk van uw woning en/of bedrijf is het visitekaartje van uw vastgoed. Daarnaast is goed schilderwerk van belang voor de bescherming van uw eigendom. Wij nemen graag de zorgen uit handen en bieden u naast eenmalige onderhoudsbeurten ook totaalconcepten en meerjarige onderhoudscontracten.
Beglazing, schilderwerk en wandafwerking, zoals behangen, door één bedrijf uitgevoerd.
Ons werk straalt kwaliteit uit en door voortdurende bijscholing hebben wij kennis van de modernste technieken. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of utiliteitsbouw.
Sinds 1994 verzorgen wij al deze werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers, verzorgingstehuizen, VVE’s en scholen.

.Hou uw pand in topconditie

Om te zorgen dat uw hout- en muurwerk in goede conditie blijft verkeren, is het belangrijk om op tijd onderhoud te plegen. Buitenschilderwerk biedt dan ook de uitkomst en Swiebel Schilderwerken kan u altijd van dienst zijn om te zorgen dat uw woning of bedrijfspand er uitstekend uit blijft zien.Bespaar kosten met buitenschilderwerk

Een belangrijke reden om een schilder in te schakelen voor buitenschilderwerk is kostenbesparing. Er wordt namelijk vaak te lang gewacht met onderhoud, wat invloed heeft op het buitenschilderwerk. Er zijn dan meerdere behandelingen nodig om alles weer helemaal als nieuw te maken. Zorg er dus voor dat u niet onnodig geld uit moet geven aan onderhoudswerkzaamheden en schakel op tijd een schilder in!Wanneer wordt het tijd?

Tekenen dat het tijd is om een schilder te laten kijken naar uw buitenschilderwerk, zijn bijvoorbeeld als er kleine scheurtjes of blaasjes in uw schilderwerk te zien zijn. Ook het eerste begin van afbladderende verf betekenen dat het mogelijk hoog tijd is voor onderhoud door een erkende schilder.